Konst i badrummet

Av alla väggar i ditt hem som väntar på konst, kan det verka som att badrummet är en av de sista ställena att överväga. Åtminstone i vår lägenhet förbi känns det så. Men i ett ljust badrum gör sig en tavla med färg otroligt bra, mycket bättre än vad man kan föreställa sig.

Vi har konstverk i husets alla rum, ovanför sängen, i vardagsrummet ovanför vår soffa. Och i köket, i korridoren på kontoret så varför inte i badrummet.  När jag tänker tillbaka på ungdomsåren i alla lägenheter man bott i så har man försummat chansen till ett vackert badrum.

De senaste åren har det visat sig att det börjar bli populärt hänga konst i badrummet. Personligen tycker jag man ska välja en tavlor med mycket färg som är naturskön som denna tavla jag beställde från Mynewart.se

Kolla in några av dessa inspirerande tavlor och låt dig inspireras och skapa ett avslappnande badrum badrum till hela familjen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *